Beeld & Geluid Deventer

VerhuurBij de organisatie van een evenement komt veel kijken. Met name beeld en geluid zijn bepalend voor het succes van uw zakelijke of feestelijke evenementen. Wij, Beeld & Geluid Deventer, zijn sinds jaar en dag de dienstverleners op het gebied van audiovisuele dienstverlening.

 

De verhuur is van oudsher de grootste en meest bekende tak van Beeld & Geluid Deventer. Met een uitgebreide voorraad apparatuur en een team van goed gemotiveerde medewerkers zijn wij in staat nagenoeg ieder evenement te voorzien van audiovisuele faciliteiten.Van de inzet van relatief eenvoudige projectie en audioversterking tot discussie- en stemsystemen. Maar ook mankracht en materieel voor de cameraregistratie en het verzorgen van alle techniek tijdens een groot  evenement.

 

Tevens kunnen wij uit eigen voorraad zorgen voor bijvoorbeeld podia, truss, bewegend licht of een compleet evenementen concept, incl. bijvoorbeeld een Line Array Geluidssysteem. Daarbij ontvangt u van ons altijd een advies dat volledig is afgestemd op uw wensen en zijn wij zeer flexibel inzetbaar. Kortom, wij maken van uw evenement …….. :  "Uw succes".

 

De aard van de evenementen varieert steeds sterker maar vaak zult u ons tegenkomen bij congressen, seminars, vergaderingen, trainingen, productpresentaties, bedrijfsfeesten, beurzen en andere gelegenheden.

 

 

 

Voor verhuur informatie belt of mailt u:                                                            Onze effecten rack's worden uitgebreid met:

 


 

Deventer : Tel: +31 (0)570 616909

Utrecht   : Tel: +31 (0)30 2341058                                                                          Lexicon MX 400

E-mail    : verhuur@beeldengeluiddeventer.nl